Leveranciers

GE HealthCare zet zich in om, in samenwerking met ons wereldwijde leveranciersnetwerk, ethisch, verantwoord en integer zaken te doen en zo een wereld te creëren waarin de gezondheidszorg geen grenzen heeft.
Suppliers

ONZE AANPAK

Samen met onze leveranciers werken we aan het leveren van de hoogste kwaliteit en innovatieve producten aan onze patiënten. We zijn er allemaal trots op dat we veilige werkomstandigheden bieden waarbij werknemers met respect worden behandeld en tegelijkertijd zorgen voor een milieubewuste benadering bij de aanbesteding en productie van onze producten.

Duurzaamheidsverplichtingen

Een robuuste en volledig geïntegreerde toewijding aan mensen en de planeet is een essentiële band tussen een bedrijf en zijn werknemers, klanten, externe belanghebbenden en de gemeenschappen waarin het bedrijf actief is. Het vormt een link tussen het heden en de toekomst.

Diversiteit van leveranciers

Bij GE HealthCare maakt elke stem het verschil en elk verschil zorgt voor een gezondere wereld. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze leiders, werknemers en partners de hoogste normen van integriteit en inclusie naleven. Dankzij onze unieke perspectieven en ervaringen kunnen we oplossingen bieden die ziekenhuizen efficiënter, zorgverleners productiever, therapieën effectiever en patiënten gezonder maken.

Toegang tot nuttige leveranciersbronnen

JB00309NL