Over ons

De menselijke kant van de gezondheidszorg mogelijk maken

Bij GE HealthCare zien we mogelijkheden door innovatie. We werken samen met onze klanten aan het grootste potentieel van de gezondheidszorg door middel van baanbrekende medische technologie, intelligente apparaten en zorgoplossingen. Betere hulpmiddelen voor een betere patiëntenzorg. Samen bouwen we niet alleen aan een gezondere toekomst, maar ook aan ons doel om een wereld te creëren waarin de gezondheidszorg grenzeloos is.

~$ 1 miljard

jaarlijkse investeringen in R&D en producten in 2021

4M+

Geïnstalleerde basisuitrusting

1B+

patiënten worden jaarlijks bediend

200+

Toepassingen van beeldvormingssoftware

Innovatie in de gezondheidszorg

Lokale behoeften op wereldwijde schaal

Precisiezorg

Duurzame aanpak

De innovatie van GE HealthCare maakt eenvoudige, verbonden en nauwkeurige zorg mogelijk.

Maak kennis met ons managementteam

Aan het hoofd van onze organisatie staat een groep leiders die geloven in het verschil dat GE HealthCare maakt voor onze belanghebbenden wereldwijd. Ze geven leiding met onze visie op het volgende tijdperk van de gezondheidszorg.

"Terwijl we werken aan een wereld waarin de gezondheidszorg geen grenzen kent, moeten we producten en diensten blijven ontwikkelen die net zo uniek zijn als de patiënten en zorgverleners die we bedienen. We kunnen dit bereiken door diverse teams te omarmen die elkaars standpunten en verschillen ondersteunen en respecteren. Wanneer mensen zich geaccepteerd, gerespecteerd en gewaardeerd voelen, hebben we de kracht om de meest urgente uitdagingen in de gezondheidszorg op te lossen en de patiëntresultaten over de hele wereld te verbeteren."

Abigail Epane-Osuala, Chief Diversity, Equity, and Inclusion Officer & HR Strategic Initiatives

Ons doel naleven

We zijn gedreven om een wereld te creëren waarin de gezondheidszorg grenzeloos is. Samen digitaliseren we de gezondheidszorg, stimuleren we de productiviteit om de levens van patiënten te verbeteren en creëren we betekenisvolle efficiëntie voor zorgverleners, gezondheidssystemen en onderzoekers over de hele wereld.

50 K

werknemers over de hele wereld

160+

landen ter wereld

11 K+

octrooien wereldwijd verleend

Hebt u een vraag? We horen graag van u.

JB00308NL